Temno siva oblazinjena zakonska postelja z letvenim dnom 160x200 cm Kaia - Micadoni Home

Osvežite si izdelek Temno siva oblazinjena zakonska postelja z letvenim dnom 160x200 cm Kaia - Micadoni Home od znane znamke po ugodni ceni 849 EUR. Pokaži več »

Razpoložljivost: Na zalogi > 5 kos
home
Bezplačna dostava

za izbrane izdelke

sync
Bezplačno vračilo

blaga v 14 dneh

thumbs-up
Preverjen slovenski posel

s kakovostnimi izdelki

cart
Nakupujte kadar koli

odprti smo 24 ur na dan

Opis izdelka

Postelja Kaia izstopa s svojim visokim, gladkim vzglavjem. Noge iz temnega bukovega lesa ji dodajajo določeno eleganco. Celoten dizajn je v slogu glamour s klasičnimi elementi, ki bodo poudarili osebnost vaše notranjosti. Čiščenje: - Priporočamo, da posteljo očistite z mehko krtačo brez močnega trenja ali sunkovitih gibov. Ne uporabljajte sesalnika. - Prevleke niso snemljive. Njihovo odstranjevanje in pranje v pralnem stroju je na lastno odgovornost stranke in ni podlaga za reklamacijo. - Oblazinjenje postelje se lahko obarva z drugimi tkaninami, zlasti v svetlih barvah. To vključuje oblačila, kot so kavbojke. To ni napaka oblazinjenja, temveč tkanine oblačil. Lupljenje tkanine je lahko tudi posledica stika s tujimi vlakni (oblačila ali posteljna pregrinjala). - Kovinski in leseni deli ne smejo biti dlje časa v stiku z vodo. Po potrebi jih lahko obrišete z vlažno krpo z uporabo nevtralnih čistilnih sredstev. Ne uporabljajte belila, mila za trde površine ali izdelkov, ki vsebujejo amoniak. Morebitne ostanke čistilnih sredstev je treba obrisati do suhega. - Pred uporabo čistil priporočamo, da jih preizkusite na skritem delu postelje, da ne poškodujete tkanine. - Za mokre in mastne madeže uporabite papirnati robček in vlažno mehko gobo, da se madež vpije. Nato lahko madež očistite z nevtralnim detergentom in vodo. Vedno čistite z nežnimi krožnimi gibi od zunaj navznoter in se izogibajte močnemu drgnjenju. Po odstranitvi pustite, da se pri sobni temperaturi spontano posuši. Po potrebi postopek ponovite in razširite območje čiščenja, da na mestu madeža ne nastane obroč. - Da bi podaljšali življenjsko dobo vzglavja, priporočamo, da ga zaščitite pred hišnimi ljubljenčki.
Naše ugodne ponudbe čakajo na Prihranek in zadovoljstvo pri nakupu, mi skrbi za vaše zadovoljstvo.

Opis izdelka Temno siva oblazinjena zakonska postelja z letvenim dnom 160x200 cm Kaia - Micadoni Home

    • Proizvajalec: Micadoni Home
    • Cena: 849 EUR
    • EAN: 5903614954675
    • Kategorija: Kategorije, Pohištvo, Postelje, Zakonske postelje

Podobni izdelki

Temno siva oblazinjena zakonska postelja z letvenim dnom 160x200 cm Kaia - Micadoni Home

V kategoriji boste našli: , , ,

Drugi izdelki proizvajalca

Micadoni Home

Temno siva oblazinjena zakonska postelja z letvenim dnom 160x200 cm Kaia - Micadoni Home od kakovostne blagovne znamke Micadoni Home - lahko naročite ta izdelek za příjemnou cenu 849 EUR. Ponujamo najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo. Priljubljena ponudba se vrača, za naročila preko ne plačate embalaže in poštnine €. Nič ne doplačate!

Oglejte si vse izdelke vodilne blagovne znamke .

Možnosti pošiljanja in plačila

Prevoz

  • DPD Pickup - Od 3,90 EUR
  • Pošta Slovenije - Prevzema mesta - Od 3,90 EUR
  • GLS - Od 4,30 EUR
Plačilo

  • Plačilo prek spleta s plačilno kartico
  • Bančno nakazilo
  • Plačilo ob dostavi